Резултати и распоред на натпревари на турнирот „Враништа 2018“

- Локални, Спорт
338
 
Ова се резултатите кои изминатиов викенд и вчера се постигнати на турнирот во мал фудбал „Враништа 2018“
Сабота 12.05.2018
20:00 Бриони – Ланч бар Грифон (1:0); 2:2
21:00 Еуро Стил – АД Илинден (0:0); 1:0
22:00 Броми Промет – Кафе бар Инсомниа (0:0); 0:0
Недела 13.05.2018
20:00 Гостилница Мече – ТашМаруништа (4:0); 10:2
21:00 Волино – Буде 2013 (0:1); 0:1
22:00 Сатеска – Искра (1:1); 1:2
Понеделник 14.05.2018
20:00 Санитарија Грини – Кутмичевица (1:0); 3:0
21:00 Спаком Комерц – Пекара Лихнида (0:1); 0:1
22:00 Златни Зраци – Ланч бар Грифон (3:2); 6:2
Распоредот на натпревари за вечерва и наредните денови изгледа вака:
Вторник 15.05.2018
20:00 Еуро Стил – Враништа
21:00 Жито Леб – Кафе бар Бато
22:00 Кафе бар Инсомниа – АСП Пак
Среда 16.05.2018
20:00 Буде 2013 – Д-р Баткоски
21:00 Мешеишта – Искра
22:00 Мистер И – ТашМаруништа
Четврток 17.05.2018 СЛОБОДЕН ДЕН (МАТУРИ)
Петок 18.05.2018 СЛОБОДЕН ДЕН (МАТУРИ)
Сабота 19.05.2018
20:00 Санитарија Грини – Пекара Лихнида
21:00 Кутмичевица – Спаком Комерц
22:00 Златни Зраци – Бриони
Недела 20.05.2018 СЛОБОДЕН ДЕН
Strugaonline

Facebook Коментари