Утре свечено ќе се отвори фабриката на компанијата ODW Electric во Технолошко индустриската зона Струга/Охрид

- Локални
1033

Утре, на 15 септември 2017 година (петок), д-р Кочо Анѓушев, Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања ќе присуствува и ќе се обрати на настанот по повод свеченото отворање на фабриката на компанијата ODW Electric во Технолошко индустриската зона Струга/Охрид.

Настанот ќе започне околу 15:30 часот, а ќе се одвива во кругот на производствениот капацитет на ODW Electric лоциран во Технолошко индустриската зона во близина на Струга.

Извор: StrugaOnline

Facebook Коментари