(ВИДЕО) Христијан Миладинов од Струга ја промовираше новата песна „Ничие Време“

- Локални, Музика
648

Полсе подолго време, младиот музичар од Струга, Христијан Миладинов, ја претстави својата нова песна насловена како „Ничие Време“. Видео – спотот е дело на „Мега продукција“ -Охрид. Текстот и музиката се авторско дело на самиот Христијан Миладинов, а текстот го напишал во ко-авторство со Митре Мангоски. Кадрите од спотот се снимани во Ноќен клуб „Оаза“ – Струга.

Својата прва песна насловена како „Тишина“, Миладинов ја промовираше пред две години.

 

Facebook Коментари