Наумче Mојсоски се вклучи во кампања за заштита на животните

- Занимливо
394

Ракометната легенда Наумче Мојсовски, во Зоолошката градина во Скопје се појави  во улога на Zoo kepeer.

„Освен што е голем спортист, тој е и голем љубител на животни, па затоа ја поддржа нашата кампања за заштита на животните. Нашите животни јадат само здрава храна која им ја даваат нашите Зоо негуватели.  Стоп за нездрава храна, стоп за вознемирување на животните!  Бидете совесни посетители! “- велат од Зоолошката градина – Скопје.

Strugaonline

фото: Зоолошка градина Скопје

Facebook Коментари