ТОП Вести
гордана лолеска

гордана лолеска

Гордана Лолеска: За лицата со ретки болести има надеж, медицината оди напред

Во денешното издание на емисијата Play cafe што се емитува на Play radio гостуваше Гордана Лолеска, активист за правата и будење на свеста за сите проблеми со кои ...

Гордана Лолеска: Навремената дијагностика е клучна за лицата со ретки болести, во Србија тоа одлично се реши со „Зојин закон“

Во денешното издание на емисјата Play cafe на Play radio гостуваше Гордана Лолеска. До нејзиното име заслужено стојат многу епитети! Лолеска е активистка во здружението „Живот со предизвици“, ...

Благодарение на Гордана Лолеска поштенските марки посветени на лицата со ретки болести го обиколија светот

Поштенските марки “Деца со ретки болести” и “Деца со Алпорт Синдром” го обиколија светот! Специјализираниот интернет портал alportsyndromenews.com од САД објави напис за активностите на охриѓанката Гордана Лолеска ...
error: