Два германски филмови ќе се прикажуваат вечерва во Центарот за култура во Охрид

Љубителите на филмската уметност, во рамки на ревијата на германски филмови, вечерва во Центарот за ...

Денис и Стефани создаваат успешна музичка и љубовна приказна – Дуо #dis и на сцената и во животот

Во рубриката „Мојот избор“ која се емитува во склоп на емисијата „Слушај Плеј во 2“ ...

Фотогалеријата „Истражи ја Струга“ на најкреативен начин го опишува секој убав детал од нашиот град

Во рамките на „Ynё Bizim Nostru Наш Amaro Naš Festival” кој од 25-ти до 27-ми јули ...