(АУДИО) Слушнете го реизданието на „Remember This Kiss“ од Никола Тони и Матт Sanchez

- Забава
351
За сите љубители на музиката, реиздадена е песната „Remember This Kiss“ што заеднички пред 5 години ја направија Матт Sanchez и орхиѓанецот Никола Тони.
Оваа преработка е последна песна од проектот „Definition People“ кој започна да се реализира во 2006 година, проект при кој беа изработени оригинални песни и ремикси со продуценти и ремиксери од цела Европа.
„Оваа година, по моја одлука и согласност на Matt Sanchez песната доби ново издание. Се надевам дека реизданието на оваа песна ќе ви се допадне и ќе биде дел од ова лето кое ни претстои. Песната ги има сите авторски права под издавчката куќа Matt Music ,За сето ова да звучи во ова реиздание се потрудија Јовица Каралиевски , Зоран Кречо,  Наум Долоски и  Бојан Угриновски. “ – вели Никола Тони.
Песната можете да ја слушнете на овој ЛИНК
Strugaonline
Фото: Никола Тони FB

Facebook Коментари